MODERN WOONCONCEPT


De woningen in HOF VAN HOUT hebben een zeer duurzaam en modern karakter. Er zullen zonnepanelen worden gerealiseerd in het dak en er zal gebruik worden gemaakt van een bodemwarmtepomp met een boiler. De bodemwarmtepomp zorgt ervoor dat de woning in de winter wordt verwarmd, maar ook dat de woning in de zomer wordt gekoeld. De woningen worden compleet gasloos opgeleverd.


Er wordt gebruik gemaakt van duurzame materialen, zoals Douglas houten gevelbekleding met een plint van metselwerk. De isolatiewaarden van de gevels, het dak en de raampartijen voldoen aan de huidige standaarden. De woningen worden gebouwd in houtskeletbouw. 


De parkeergelegenheden op eigen terrein worden voorzien van groene, waterdoorlatende bestrating. Op het platte dak van de berging is een sedumdak voorzien en de erfafscheidingen zijn groene hagen. De grote raampartijen van de woningen zorgen daarnaast voor reflectie van het groen van de omgeving om de natuurlijke sfeer te benadrukken. 


Het riante oppervlakte van de woning biedt de mogelijkheid om tot wel zes slaapkamers te realiseren! Een tweede badkamer op de tweede verdieping? Ook mogelijk! Tip: door op een van onderstaande woningen te klikken is de plattegrond van de betreffende woning te downloaden.Verkoopbrochure


Met zorg is een verkoopbrochure opgesteld voor het project. Deze is via onderstaande link te bekijken!

Bouwnummer 3 

Type Zomereik        173 m2                     5 kamers               407 m2

Bouwnummer 1 

Type Zomereik


         173 m2                    5 kamers                380 m2

Bouwnummer 4 

Type Zomereik           173 m2                   5 kamers                370 m2

Bouwnummer 2 

Type Zomereik         173 m2                    5 kamers               455m2

Bouwnummer 5

Type Esdoorn          173 m2                   5 kamers                380m2

PROJECTLOCATIE

Overkrocht 10 te Alkmaar


TELEFOON

072 - 2010 237